U Iloku održan 10. nogometni turnir limača „Zajedno protiv nasilja“

  • Slika /PU_VS/Akcije/Ilok turnir limaca/15.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Nogometni turnir usmjeren je na sprječavanje svih oblika nasilja

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Jučer, 16. lipnja u Iloku na nogometnom stadionu „NK Fruškogorac“, održan je deseti po redu nogometni turnir limača „Zajedno protiv nasilja“.

Kroz druženje u kojem je osam nogometnih ekipa odmjerilo svoje nogometne vještine, ukazano je da se nasilje, u bilo kojem obliku, ne smije tolerirati.

Na turniru se osim promocije sporta i važnosti redovne tjelesne aktivnosti, također stječu i nova prijateljstva te stvaraju temelji za budućnost bez svih oblika nasilja.

Policijski službenici kontakt policije Postaje granične policije Ilok su u sklopu turnira postavili i info pult policije sa promotivnim materijalima, kako bi se podigla svijest sudionika turnira i drugih građana o nužnosti sprječavanja svih oblika nasilja.

Na turniru su učestvovale nogometne ekipe limača iz sljedećih nogometnih klubova: HNK Fruškogorac iz Iloka, HNK Vukovar 91 iz Vukovara -ekipa 1 i ekipa 2, NK Slavonac iz Komletinaca, NK Hajduk iz Tovarnika, NK Bedem iz Ivankova, NK Negoslavci iz Negoslavaca i ŠNK Lovas iz Lovasa.

Slavili su limači ekipe 1 iz HNK Vukovar 1991 iz Vukovara koji su osvojili prvo mjesto. Drugo mjesto osvojili su igrači iz NK Bedem iz Ivankova, a na trećem mjestu bili su igrači HNK Vukovar 1991 iz Vukovara, ekipa 2. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Baranj (Vukovar 91), najbolji strijelac bio je Andrej Maršić (Bedem Ivankovo), dok je za najboljeg golmana proglašen Jakov Kvesić (Vukovar 91).

 

Stranica