U 24 sata zatečeno 11 stranaca u nezakonitom prelasku državne granice

Slika PU_VS/Protuzakonit prijelaz drzavne granice/granicna_policija01.jpg

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, u dva slučaja, uhićena su 11-orica stranih državljana u nezakonitom prelasku državne granice. 

 Foto: MUP

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, u dva slučaja, uhićena su 11-orica stranih državljana u nezakonitom prelasku državne granice i to: 

  • Jučer,  10. studenoga u 10.05 sati u blizini željezničke pruge u Ilači, zatečena su i uhićena četvorica državljana Izraela. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.
  •  Jučer,  10. studenoga u 22.25 sati u blizini MŽGP Tovarnik, zatečena su i uhićena sedmorica državljana Afganistana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.


Stranica