U 24 sata dvojica upravljala automobilima unatoč zabrani

Slika PU_VS/O nama-fotke/auto_policija07.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva izigravanja zabrane iz sigurnosnih mjera i to u Županji i Starim Mikanovcima. 

 Foto: MUP

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva izigravanja zabrane iz sigurnosnih mjera i to: 

  • Jučer, 25. listopada u 10.18 sati, u Starim Mikanovcima u Osječkoj ulici, u prometu kontrolom 21-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Volkswagen Golf“, đakovačkih registarskih oznaka, od strane policijskih službenika, utvrđeno je da upravlja osobnim automobilom iako zna da je prema njemu primijenjena sigurnosna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, zbog čega je 21-godišnji Đurđančanin kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. 
  • Jučer, 25. listopada u 22.10 sati, u Županji u ulici Ivana Gudulića, u prometu kontrolom 24-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Mazda“, županjskih registarskih oznaka, od strane policijskih službenika, utvrđeno je da upravlja osobnim automobilom iako zna da je prema njemu primijenjena sigurnosna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, zbog čega je 24-godišnji Županjac kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, Stalnoj službi u Županji radi počinjenog kaznenog djela Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.


Stranica