Tompojevi, Tovarnik: Pet stranaca u nezakonitom prelasku

Slika PU_VS/Protuzakonit prijelaz drzavne granice/granicna_policija01.jpg

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, u dva slučaja, zatečeno je 5 stranaca u nezakonitom prelasku državne granice.

 Foto: MUP

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, u dva slučaja, zatečeno je 5 stranaca u nezakonitom prelasku državne granice i to:

  • Jučer,  13. listopada u 12.05 sati na cesti između Tompojevaca i Čakovaca zatečena su i uhićena dvojica državljana Afganistana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su obojica nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju. 
  • Jučer,  13. listopada u 19.30 sati na području mjesta Tovarnik,  zatečena su i uhićena dvojica državljana Libije i jedan državljanin Afganistana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su obojica nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.


Stranica