Tijekom vikenda zabilježena četiri požara

Slika /PU_VS/Pozari/pozar-vatra.jpg

U požarima su dvije osobe lakše ozlijeđene

Fotografija: Ilustracija

U subotu, 17. veljače oko 12.50 sati u Ilači izbio je požar na automobilu vukovarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok je njime upravljala 35-godišnjakinja. Požar su ugasili vatrogasci DVD Tovarnik, nakon čega je obavljen očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara. Utvrđeno je kako je požar izbio uslijed kvara na električnim instalacijama.  U požaru nitko nije ozlijeđen.

Također, 17. veljače oko 13.50 sati na autocesti A3, prilikom korištenja ložišta na plinsko gorivo od strane 40-godišnjeg vozača skupa vozila turskih registracijskih oznaka, došlo do nekontroliranog curenja plina iz ložišta, čime je opožaren dio cerade na priključnom vozilu, odakle se požar proširio na nisko raslinje i zaštitnu ogradu. Požar su ugasili vatrogasci DVD Nijemci. U požaru je 40-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Oko 22 sata 17. veljače izbio je požar u obiteljskoj kući u Gunji. Požar su lokalizirali vatrogasci DVD Gunja. Policijski službenici su, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, obavili očevid kojim je utvrđeno kako je uzrok požara prijenos toplinske energije na krovnu konstrukciju kuće. Prilikom gašenja požara jedna osoba je lakše ozlijeđena, dok je nastala materijalna šteta.

Tijekom vožnje županijskom cestom ŽC 4170, između Cerne i Gradišta, 18. veljače oko 10.30 sati izbio je  požar na motociklu županjskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci DVD Cerna, nakon čega je provedenim očevidom utvrđeno kako je požar izazvan kvarom na električnim instalacijama.  U požaru nitko nije ozlijeđen.
 

Stranica