Stanje u prometu u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreća i to u Štitaru i Babinoj Gredi. U prometnoj nesreći u Babinoj Gredi nastupila je materijalna šteta, dok su u prometnoj nesreći u Štitaru tri osobe ozlijeđene. 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne  nesreća i to u Štitaru i Babinoj Gredi. U prometnoj nesreći u Babinoj Gredi nastupila je materijalna šteta, dok su u prometnoj nesreći u Štitaru tri osobe ozlijeđene, o čemu detaljnije priopćujemo:

Jučer, 26. listopada u 15.00 sati, na šumskloj cesti „Rastovica“, četiri kilometra od Štitara prema šumi Podberavska greda, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenim osobama.

17-godišnji Štitarčanin, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom „B“ kategorije, upravljao je osobnim automobilom, županjskih registarskih oznaka nerazvrstanom cestom. Dolaskom u neposrednu blizinu mjesta prometne nesreće, brzinu vozila nije prilagodio stanju ceste ( makadam od sitnog tucanika) uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom, nakon čega je sletio u odvodni kanal pored ceste. Tijekom slijetanja u kanal, suvozačica 19-godišnja Štitarčanka zadobila je teške tjelesne ozlijede, dok su 17-godišnji vozač i 26-godišnji Štitarčanin putnik na zadnjem sjedištu zadobili lake tjelesne ozlijede.

17-godišnjak, kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, Stalnoj službi u Županji, radi počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće, te je protiv istog dostavljen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Županji, radi počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica