Sletio teretnim vozilom s kolnika

Slika PU_VS/Prometne/kamion prednji kraj smrskan.JPG

Foto: ilustracija

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodilo se osam prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta(Vukovar-2, Stari Jankovci, Gradište, Retkovci, Novi Mikanovci), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Ivankovo) te jedna prometna nesreća u koojoj je jedna osoba teže ozlijeđena, o kojoj više slijedi:

Oko 00,50 sati na cesti Vinkovci-Županja(u blizini nadvožnjaka za auto-cestu), 48-godišnji državljanin Bugarske upravljao je teretnim vozilom „Man“ beogradskih registarskih oznaka na koje je bila priključena prikolica., krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje. U jednom trenutku vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku, a potom i na zemljanu površinu uz cestu zbog čega je došlo do prevrtanja vozila.

U prometnoj nesreći 48-godišnji vozač teže je ozlijeđen te je uz intervenciju Javne vatrogasne postrojbe Grada Vinkovaca izvučen iz kabine vozila. Vozač se nalazi na liječenju u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.



Pisane vijesti