Šiškovci: prometna nesreća sa teško ozlijeđenom osobom

Slika PU_VS/Prometne/2.jpg

U prometnoj nesreći 25-godišnja vozačica zadobila  teške tjelesne ozljede, te je zadržana na liječenju.   

Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je pet prometnih nesreća, od čega su dvije prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama (Nuštar i Šiškovci) te tri prometne nesreće sa materijalnom štetom (Gradište, Vukovar i Ilok). U prometnim nesrećama jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozlijede a jedna osoba teško je ozlijeđena. 

Prometna nesreća sa teško ozlijeđenom osobom, dogodila se jučer u 7.40 sati  na županijskoj cesti, nedaleko od Šiškovaca, na način da 25-godišnjakinja iz Šiškovaca, upravljajući  osobnim automobilom, marke „peugeot“, nije prilagodila brzinu kretanja automobila  osobinama  ceste  (zavoj)  te  je  nakon izlaska iz zavoja nadesno  izgubila  kontrolu  nad  vozilom,  a  potom  je  sletjela van kolnika  ulijevo  u  odvodni  kanal, gdje je desnom stranom automobila udarila  u   rub  kolnog  ulaza  za  obradivu  površinu.

U prometnoj nesreći 25-godišnja vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede, koje su konstatirane u OB Vinkovci, te je zadržana na liječenju.                                                



Stranica