Riješene provala u kafić i krađe novčanika u fitness centru

Slika /PU_VS/O nama-fotke/lisice3.JPG
Foto: ilustracija
 
U Policijskoj postaji Vukovar jučer, 19. studenog, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe i teške krađe u pokušaju.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 39-godišnjak je 30./31. listopada 2018. godine provalio u ugostiteljski objekt u Vukovaru, na Trpinjskoj cesti te otuđio novčani polog i novac iz automata za igre na sreću, ukupnog iznosa od nekoliko tisuća kuna. Također, u noći 19. studenog 2018. godine pokušao je provaliti u ljekarnu u ulici Blage Zadre u Vukovaru.

39-godišnjak je, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu policje.

 


U Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica jučer, 19. studenog dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom iz Nuštra kojim je utvrđena sumnja kako je počinila četiri kaznena djela krađe.

Kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 37-godišnjakinja je od 19. lipnja do 1. kolovoza 2018. godine, otuđila četiri novčanika korisnika sportskog centra u Vinkovcima, u ulici Kralja Zvonimira. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Protiv 37-godišnjakinje slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.


Pisane vijesti