Riješena provala u trgovinu te krađa mopeda, trimera i prskalica

Slika /PU_VS/O nama-fotke/lisice2.JPG

Kriminalistička istraživanja provedena su u tri policijske postaje, a četiri su osobe osumnjičene za počinjenje tri kaznena djela(dvije teške krađe i jedna krađa).

Foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđena sumnja kako je između 20. i 25. studenog 2018. godine počinio kazneno djelo teške krađe.
Kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 48-godišnjak je iz pomoćne prostorije u voćnjaku 75-godišnjaka iz Vukovara, koji se nalazi u predjelu „Jankovo“, otuđio motorni trimer i dvije leđne prskalice. Uz kaznenu prijavu, 48-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.
 
U Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Nuštra te utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe.
Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 30-godišnjak je 22. rujna 2018. godine provalio u trgovinu mještovitom robom u Vinkovcima, u ulici Lj. Gaja te otuđio manju količinu alkoholnog pića. 30-godišnjak je uhićen te, uz kaznenu prijavu, predan u pritvorsku jedinicu policije.
 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Postaji granične policije Županja nad 21-godišnjakom i 18-godišnjakom iz Kešinaca utvrđena je sumnja kako su tijekom listopada 2018. godine počnilini kazneno djelo krađe.
Tada su, prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, iz dvorišta obiteljske kuće 53-godišnjaka u Županji, u ulici Ivana pl. Zajca, otuđili moped.
Protiv 21-godišnjaka i 18-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 
 

Pisane vijesti