Rezultati provedene akcije – dani „Martinja“

Slika /PU_VS/Prometne/stop policija.jpg

Za istaknuti je slučaj 44- godišnjeg vozača osobnog automobila u Ostrovu sa 2,3 g/kg alkohola u organizmu koji je nakon prestanka djelovanja opojnog sredstva uhićen i osuđen na 14.000,00 kuna.

Fotografija: ilustracija


Kako smo prethodno to već i objavili, policija je pojačano postupala u prometu povodom „Martinja“ te su tako policijski službenici zatekli 35 vozača sa prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 2,9 g/kg zabilježena je kod 52-godišnjeg vozača u Vinkovačkim Banovcima. Prema 14 vozača primijenjena je mjera smještanja u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
Za istaknuti je slučaj 44-godišnjeg vozača osobnog automobila u Ostrovu sa 2,3 g/kg alkohola u organizmu koji je nakon prestanka djelovanja opojnog sredstva uhićen i osuđen na 14.000,00 kuna.
         
Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno na „4 ubojice u prometu“ zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.
 


 

Stranica