Rezervirajte svoj termin za izradu dokumenata putem aplikacije

Slika /PU_VS/dokumenti/redomat3.jpg

Napominjemo da jedna punoljetna osoba može zauzeti jedan broj, te da u slučaju spriječenosti otkažu termin kroz aplikaciju

Fotografija: Ilustracija

U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj u Vinkovcima je od početka mjeseca prosinca 2022. godine uvedena mogućnost rezerviranja broja čekanja građanima najviše pet dana unaprijed, prilikom podnošenja zahtjeva za prebivalište, osobne iskaznice i putovnice i to putem mobilne aplikacije (redomat).
 
Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup.hr ili e-redomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo brz način moguće je rezervirati svoj termin kada vam to najbolje odgovara.
 
Na ovaj način dolazi do smanjenja gužvi u prostoriji za prijem stranaka, jer građani mogu doći u određeni termin, radi podnošenja svojih zahtjeva, odnosno reguliranja statusa.
 
Naime, već nakon uvođenja redomata evidentno je da su građani zadovoljniji, jer svoje vrijeme mogu racionalnije iskoristiti, bez dugotrajnih čekanja u redu.
 
Rezerviranjem broja u točno određeni termin građanin se poziva na prvi slobodni šalter.
 
Napominjemo da jedna punoljetna osoba može zauzeti jedan broj, te da u slučaju spriječenosti otkažu termin kroz aplikaciju.
 

Stranica