Razbojnici s „jankovačke“ benzinske postaje uhićeni, ispitani i kazneno prijavljeni

Slika /PU_VS/O nama-fotke/lisice.jpg

Policija je ukazala sumnju da su 37 te 19-godišnji hrvatski i 54-godišnji bosanskohercegovački državljani, počinili kazneno djelo razbojništva na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima, zbog čega su kazneno prijavljeni.

Fotografija:  ilustracija

 
Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su provedenim izvidima brzo utvrdili moguće sumnjivce za razbojništvo u benzinskoj postaji u Starim Jankovcima.

Naime, 22 . srpnja 2021. godine, oko 23,45 sati, u Starim Jankovcima, Ulica Rudina jankovačka dubrava, uz prijetnju vatrenim oružjem od djelatnika te benzinske postaje razbojnici su otuđili više tisuća kuna. https://vukovarsko-srijemska-policija.gov.hr/vijesti/razbojnistvo-u-benzinskoj-postaji-u-starim-jankovcima/19518

No već u subotu 24. srpnja 2021. godine, policijski službenici su temeljem Naloga Županijskog suda u Vukovaru pretražili obiteljsku kuću u Vinkovcima, gdje smo na toj adresi pronašli 37-godišnjeg hrvatskog državljanina kod kojeg smo pronašli jedan neprijavljeni pištolj sa 3 pripadajuća streljiva, dva plinska pištolja i jednu imitaciju pištolja (plastični), dok smo provedenom pretragom pronašli i druge predmete povezive sa počinjenjem kaznenog djela, glede čega je nad istim provedeno kriminalističko istraživanje.

Daljnjim izvidima i opsežnim istraživanjima policija je ukazala sumnju da su 37 i 19-godišnji hrvatski državljani iz naše Županije i 54-godišnji bosanskohercegovački državljanin iz Uskoplja, počinili kazneno djelo razbojništva na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima te su stoga kazneno prijavljeni.


 

Stranica