PU vukovarsko-srijemska na 23. Sajmu zdravlja

  • Slika /PU_VS/Akcije/sajam zdravlja/2019/PICT8725.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Tradicionalni sudionik Sajma zdravlja je i PU vukovarsko-srijemska, čiji je izložbeni prostor i ove godine posjetio veliki broj građana.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

U organizaciji Grada Vinkovaca, Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske mreže zdravih gradova, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva, u svečanoj dvorani barun Trenk u Vinkovcima, od 12. do 14.  travnja, održan je 23. Sajam zdravlja.

Ovogodišnja tema Sajma „Platforma ulaganja u rani razvoj djece- značaj predškolskog obrazovanja“ okupila je izložbeno-prodajnom dijelu brojne izlagače, njih 120, no, osim po brojnosti izlagača ovogodišnji Sajam poseban je i po broju predavača-174, koji su sudjelovali u brojnim edukacijama, predavanjima, forumima…

Tradicionalni sudionik Sajma zdravlja je i PU vukovarsko-srijemska, čiji je izložbeni prostor i ove godine posjetio veliki broj građana. Osim uređaja i opreme koju policija koristi u svakodnevnom radu, posjetitelji su bili zainteresirali i za preventivne projekte koje policija provodi, no, najveće zanimanje posjetitelja privukla je najava policijske uprave za 17. travnja, kada će, u dvorani Ekonomske škole u Vinkovcima, biti javno predstavljanje zanimanja policajac/policajka kroz Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU vukovarsko-srijemske.
 

Stranica