PU vukovarsko-srijemska - izvješće o prometu

Slika /PU_VS/Brzina/automobil-policija.jpg
Fotografija:  ilustracija


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće, u dvije su nastupile samo materijalna šteta (Vinkovci, Vukovar), dok je u jednoj prometnoj nesreći, osim nastale materijalne štete, jedan sudionik lakše tjelesno ozlijeđen (Babina Greda).

Izdvajamo i slijedeći događaj:

Jučer 7. prosinca u 00,20 sati 22-godišnji hrvatski državljanin iz Mrzovića je upravljao osobnim motornim vozilom đakovačkih registracijskih oznaka te ga je policija zaustavila u Starim Mikanovcima, u ulici Matije Gupca, a provedenim nadzorom je utvrđeno da je upravljao motornim vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu (1,38 g/kg) te pod utjecajem opojnih droga, jer mu je testom utvrđena prisutnost i na droge, a pri tom pregledu postupajući policijski službenici su kod njega pronašli te privremeno oduzeli 3,89 grama marihuane.

Policijski službenici su nakon kriminalističkog istraživanja utvrdili da je 22-godišnjak počinio prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga te je stoga prekršajno prijavljen.
 
 

Stranica