Prometna nesreća u Gunji - u bolnici preminuo maloljetnik

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija 4.jpg
Fotografija:  ilustracija

Danas, 8. lipnja 2024. godine oko 15,15 sati u Gunji, Ulica Ante Starčevića, došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač osobnim automobilom naletio na električni romobil kojim je kolnikom upravljao maloljetnik, a djelatnici hitne medicinske pomoći su maloljetnika prevezli u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima.

Prema prvim informacijama, koje je Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimila od djelatnika te bolnice, maloljetnik je teško tjelesno ozlijeđen.

Radi provođenja očevida od 17,30 sati privremeno je zatvorena dionica te ceste.

NADOPUNA INFORMACIJA O DOGAĐAJU:

Policijski službenici su provedenim očevidom utvrdili da se maloljetni vozač osobnog prijevoznog sredstva (električni romobil), koji je koristio biciklističku kacigu, uključivao na kolnik Ulice Ante Starčevića u Gunji, pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tim kolnikom te dolazi do udara osobnog automobila županjskih registarskih oznaka u tijelo vozača osobnog prijevoznog sredstva.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je zaprimila obavijest Opće županijske bolnice Vinkovci da je maloljetnik preminuo.

Obustava prometa je trajala u vremenu od 17,30 do 20,00 sati, a policija će o ovoj prometnoj nesreći dostaviti odgovarajuća pismena.

 
 

Stranica