Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u Trpinji

Slika /PU_VS/Svasta/PN sa smrtnom posljedicom -  trpinja 19.7.jpg

Stradao u prometnoj nesreći motociklist prevezen u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru, gdje je nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

Fotografija: PU vukovarsko-srijemska


Danas 19. srpnja 2021. godine u 8,50 sati u Trpinji, u ulici Jovana Perajlića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Naime, policija je očevidom na navedenom mjestu događaju utvrdila kako se 72-godišnjak iz Trpinje u namjeri da osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka uključivao sa travnate površine u promet, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom, jer se 60-godišnjak iz Bobote, koji je upravljao motociklom vukovarske oznake, nalazio na toj prometnoj cesti te je imao prednost prolaska u odnosu na vozača automobila, no motociklist nije uspio izbjeći osobni automobil kojim je upravljao 72-godišnjak te je došlo do sudara, uslijed čega je vozač motocikla zbog siline udara motocikla i automobila pao na kolnik.

Brzo je pristigla hitna medicinska pomoć iz Vukovara te je motociklist prevezen u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru, gdje je nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom iz Trpinje zbog čega je osumnjičen da je počinio kazneno djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, iz članka 227. Kaznenog zakona Republike Hrvatske te će mu stoga nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

 

Stranica