Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

  • Slika /PU_VS/Prometne/nove fotke/smrtna pn Privlaka 30.9.2023.jpg
  • Slika

Očevidom je utvrđeno kako vozač tijekom upravljanja osobnim automobilom nije koristio sigurnosni pojas te je prilikom udara u dno odvodnog kanala ispao iz vozila i od tako zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Jutros u 6,01 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Privlaci.

Dolaskom na mjesto događaja prometne nesreće, liječnik hitne medicinske pomoći je policijskim službenicima konstatirao kako je vozač osobnog automobila preminuo.

Na mjesto događaja izašla je i zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima te pripadnici DVD Privlaka.

U tijeku je očevid, nakon čega ćemo detaljnije izvijestiti o okolnostima prometne nesreće.
_______________________________
 

Dopuna informacije 30.9.2023.


Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 24-godišnjak oko 5,50 sati u Ulici Matije Gupca u Privlaci, uslijed neprilagođene brzine osobini ceste i uvjetima vidljivosti (zavoj udesno, noć), izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka i sletio u lijevi odvodni kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov.

Tijekom upravljanja 24-godišnji vozač nije koristio sigurnosni pojas te je prilikom udara u dno odvodnog kanala ispao iz automobila. Uslijed zadobivenih ozljeda, 24-godišnjak je preminuo na mjestu prometne nesreće.

Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

O prometnoj nesreći će se dostavit izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.


 

Stranica