Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Slika /PU_VS/Prometne/smrtna pn.jpg

Vozač osobnog automobila koji je smrtno stradao u zavoju je prešao na lijevu prometnu traku te udario u osobni automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera

Foto: PU vukovarsko-srijemska

U 14,05 sati na županijskoj cesti između Sotina i Tovarnika dogodila se prometna nesreća dva osobna automobila u kojoj je prema prvim informacijama smrtno stradala jedna osoba, a nekoliko je ozlijeđeno.

Na mjesto događaja upućene su hitne službe.

Policija provodi očevid pod rukovodstvom zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru.

Dio ceste od skretanja za Lovas do skretanja za Mikluševce je zatvoren radi provođenja očevida.

Dopuna informacije

Očevidom prometne nesreće, obavljenim pod rukovodstvom zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru, utvrđeno je kako je 58-godišnji vozač osobnog automobila „Mercedes“ vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Sotina u smjeru Tovarnika, dolaskom do mjesta prometne nesreće u blagom zavoju udesno osobnim automobilom prešao na lijevu prometnu traku uslijed čega je prednjim lijevim dijelom udario u prednji lijevi dio osobnog automobila „Renault“ vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 58-godišnjak, dok su 28-godišnjak i 27-godišnja putnica u njegovom vozilu lakše ozlijeđeni.

Zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru naložio je obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru.

O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

 

Stranica