Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija-STOP palica.jpg

Protiv vozačice policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“


Fotografija: Ilustracija

Jučer, 22. rujna 2022. godine, oko 15 sati na državnoj cesti Gaboš-Jarmina dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom.

Policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno kako je 46-godišnjakinja upravljala automobilom vinkovačkih registarskih oznaka kojim je prešla na suprotni prometni trak gdje dolazi do udara u automobil vinkovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak te su zbog siline udara oba automobila  sletjela sa kolnika na zelenu površinu, a potom u zemljani odvodi kanal.

Oba vozača i troje putnika iz vozila 46-godišnjakinje su vozilima Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje su 48-godišnjem vozaču utvrđene teške tjelesne ozljede, a 46-godišnjoj vozačici i putnicima lake tjelesne ozlijede.

Protiv vozačice policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće, za sav promet je bila zatvorena dionica državne ceste Gaboš-Jarmina u vremenu od 15,25 do 18,15 sati.
 

Stranica