Prometna nesreća na cesti Ivankovo-Retkovci

Slika /PU_VS/PN Ivankovo-Retkovci.jpg

Savjetujemo da vozači koriste zimsku opremu na vozilima, prilagode brzinu kretanja vozila smanjenoj vidljivost (magla i noć), stanju kolnika (mokar, posut lišćem, klizav, snijeg, led) i gustoći prometa (ranjive skupine na cesti - biciklisti, pješaci, djeca i starije osobe).

Fotografija: PU vukovarsko-srijemska

Danas, 6. prosinca 2022. godine, oko 13 sati na cesti Ivankovo-Retkovci došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Prema prvim informacijama vozač ima teške tjelesne ozljede opasne po život.
 
U tijeku je očevid na mjestu događaja kojeg provodi policija.

Dopuna

Očevidom, obavljenim od strane policije, je utvrđeno kako je 50-godišnjak iz Ivankova, upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, iz smjera Retkovaca u smjeru Ivankova, sletio s kolnika u odvodni kanal te udario u kolni prilaz.

Vozač je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje je utvrđeno da ima teške tjelesne ozljede opasne po život.

U ovoj prometnoj nesreći očevidom smo utvrdili da vozač nije koristio pojas na propisan način.

Zbog počinjenih prekršaja kojima je izazvana prometna nesreća protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog i posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dopuna

Danas, 8. prosinca smo obavješteni iz Kliničkog bolničkog centra Osijek da je vozač od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći preminuo 7. prosinca 2022. godine.


 

Stranica