Prilikom nadzora prometa automobilom nasrnuo na policijskog službenika

Slika /PU_VS/O nama-fotke/prometni_policajac_zaustavlja na cesti.jpg

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su 7. kolovoza pojačano kontrolirali promet u Vinkovačkoj ulici u Vukovaru.

Tom prilikom oko 02,20 sati policijski službenik je na propisan način zaustavljao osobni automobil njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak. Dolaskom u neposrednu blizinu policijskog službenika, vozač je prvo usporio, a zatim, ignorirajući naredbu za zaustavljanje, automobilom ubrzano krenuo u smjeru policijskog službenika te se dao u bijeg. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet automobilom te nije ozlijeđen.

23-godišnjak je ubrzo uhićen te priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Prisila prema službenoj osobi“ te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.
 

Stranica