Preventivno-edukativne aktivnosti policijskih službenika PGP Tovarnik

  • Slika /PU_VS/Akcije/8 mart/2021/PGP TOVARNIK/Pult Sigurnost i povjerenje.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Povodom XI. Dana udruga u Lovasu, u subotu, 4. rujna, policijski službenici Postaje granične policije Tovarnik proveli su preventivno-edukativne aktivnosti s ciljem zaštite svih građana, sudionika u prometu, a posebice onih najmlađih i najugroženijih – djece

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Povodom XI. Dana udruga u Lovasu, u subotu, 4. rujna, policijski službenici Postaje granične policije Tovarnik proveli su preventivno-edukativne aktivnosti s ciljem zaštite svih građana, sudionika u prometu, a posebice onih najmlađih i najugroženijih – djece.  Njihovo poznavanje prometnih propisa ima veliku ulogu u povećanju sigurnosti cestovnog prometa, kao i podizanju prometne kulture općenito.

Uoči početka školske godine kada se redovito provodi akcija „Poštujte naše znakove“, policijski službenici su upoznavali djecu s temeljnim pravilima sigurnog sudjelovanja u prometu, te im dijelili prigodni promidžbeni materijal.

Također, temeljem Odluke Vijeća za prevenciju kriminaliteta „Srijem“, provedena je anketa o subjektivnom osjećaju sigurnosti građana dobrovoljnim popunjavanjem Upitnika, čiji rezultati će biti korišteni u daljnje unaprjeđenje rada policije i suradnje s građanima.
 

Stranica