Poziv na testiranje kandidatima/kandidatkinjama s područja PU vukovarsko – srijemske za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Slika /PU_VS/Natjecaji/natjecaj.jpg

PU vukovarsko-srijemska provest će testiranje kandidata/kandidatkinja koji su se do 20. svibnja 2020. godine prijavili na natječaj

Foto: MUP

Kandidati/kandidatkinje s područja PU vukovarsko-srijemske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 

dana 10. lipnja 2020. godine, Velika županijska vijećnica u Vinkovcima, Glagoljaška 27a, s počecima u 8 sati i u 13 sati.


Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak, kao i vrijeme kada trebaju doći, doznat će klikom OVDJE.

Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.

Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
•    važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
•    dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
•    sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
•    psihologijsko testiranje
•    testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

Testiranje tjelesne motoričke sposobnosti provest će se u sportskoj dvorani Osnovne škole „Josipa Kozarca“ u Vinkovcima, Hrvatskih žrtava 13, te na Gradskom stadionu HNK Cibalia, Vinkovci, Hansa Dietricha Genschera 22.

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.

Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.

Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:

01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305 


Napominjemo kako je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini i dalje otvoren te zainteresirani kandidati mogu podnijeti prijave za natječaj do 15. kolovoza 2020. godine.

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom "za natječaj".

Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete saznati OVDJE.

 

Stranica