Požar obiteljske kuće u Iloku bio tragičan za muškarca

  • Slika /PU_VS/Pozari/IMG_20200404_102240.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Fotografije: PU vukovarsko-srijemska

Jutros, 4. travnja u 7 sati, policija je potvrdila dojavu o požaru na obiteljskoj kući u Iloku, Ulica Milana Štefanika. Pripadnici JVP Ilok su lokalizirali požar u 7,50 sati, a u unutrašnjim prostorijama opožarene kuće je pronađeno beživotno tijelo muškarca.
Na mjesto događaja je odmah izašla i jedinica Hitne medicinske pomoći Ilok, te nakandno mrtvozornica, koji su konstatirali smrt muškarca.
Očevid je izlučio činjenicu da je u obiteljskoj kući došlo do eksplozije i požara zbog nekontroliranog istjecanja plina iz plinske boce (ukapljeni naftni plin) u prostoriji u kojoj se nalazila peć na kruta goriva čije je ložište bilo prethodno upaljeno, pa je uzrok požara nastala toplinska energija otvorenog plamena. Također je u okviru očevida i drugih policijskih izvida utvrđeno da je preminuli muškarac 59. godišnjak iz Iloka, koji je ujedno i vlasnik opožarene kuće u kojoj je živio sam.
Zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru je zbog trenutne virusne pandemije odredila prijevoz tijela preminulog 59. godišnjaka u prostorije iločke komunalne tvrtke, gdje će tijelo 06. travnja pregledati patolog iz Opće županijske bolnice u Vukovaru.
Policijski službenici provode daljnje istraživanje kako bi rasvjetlili sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

 
 

Stranica