Posjet veleposlanika Slovenije PU vukovarsko-srijemskoj

Slika /PU_VS/slike PU/IMG-20240210-WA0001.jpg

Načelnik policijske uprave Ante Zovak održao sastanak s veleposlanikom Slovenije Gašperom Dovžanom

Fotografija: PU vukovarsko-srijemska

U četvrtak, 8. veljače Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku posjetio je veleposlanik Republike Slovenije njegova ekscelencija Gašper Dovžan, u pratnji ekonomskog savjetnika Dušana Pšeničnika i policijskog časnika za vezu Srečka Jarca.

Veleposlanika i njegove suradnike su primili načelnik Policijske uprave Ante Zovak, voditelj Službe za granicu Krunoslav Janić i voditelj poslova izvještajne analitike i odnosa s javnošću Dragoslav Živković.

Na sastanku je načelnik Zovak upoznao veleposlanika Dovžana sa stanjem sigurnosti na području policijske uprave s posebnim osvrtom na javni red i migracije.

Načelnik Zovak istaknuo je visoku razriješenost kaznenih djela i prekršaja, kao i predanost preventivnom radu kroz provođenje raznih preventivnih kampanji te zaključio kako vukovarsko-srijemska policija učinkovito osigurava sigurnost građana.

Veleposlanik Dovžan je izrazio zadovoljstvo susretom te pohvalio suradnju PU vukovarsko-srijemske sa susjednim državama, kao i visoku profesionalnost i angažiranost u policijskom radu.

Na kraju sastanka dogovoren je nastavak dosadašnje dobre suradnje.

 

Stranica