Policijski službenici pronašli otuđena vozila

  • Slika /PU_VS/Predmeti i sredstva kd-a/auto.jpg
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici Postaje granične policije Bajakovo su jučer, 7. listopada u dva navrata pronašli otuđene: osobni automobil i priključno vozilo s plovilom

Foto: PU vukovarsko-srijemska

             Temeljitom graničnom kontrolom osobnog automobila talijanskih registracijskih oznaka kojim je izlaznoj graničnoj kontroli u 10,20 sati u svojstvu vozača pristupio 43-godišnjak iz Zagreba, policijski službenici utvrdili su kako je osobni automobil otuđen u Italiji u noći 6./7. listopada, a vlasnik vozila još nije ni prijavio njegov nestanak policiji Italije. 43-godišnjak je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“ te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

            Potom su u 16,00 sati izlaznoj graničnoj kontroli pristupili 40- i 38- godišnji državljani Bugarske u osobnom automobilu bugarskih registracijskih oznaka s pridodanim priključnim vozilom na kojem se nalazilo plovilo. Policijski službenici su utvrdili kako su plovilo i priključno vozilo, na kojem su bile nepripadajuće bugarske registracijske oznake, otuđeni u Njemačkoj. Obojica su uhićena zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Teška krađa“ i „Krivotvorenje isprave“ te će danas biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave.
 

Stranica