Policija stavila pod nadzor muškarca iz Tordinaca koji je prijetio i bacio opasne zapaljive predmete

Slika /PU_VS/O nama-fotke/mup rh - pu vs.png

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske nastavljaju kriminalističko istraživanje

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave vukovarsko-srijemske zaprimili su jutros u 8,04 telefonski poziv građanina, 57-godišnjaka iz Tordinaca, tijekom kojeg je uputio prijetnje zaposlenicima općinskog državnog odvjetništva.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja, na adresu prebivališta 57-godišnjaka upućena je policijska ophodnja. Dolaskom policijskih službenika na adresu, 57-godišnjak je odbijao suradnju te je bacio dva zapaljiva predmeta u susjednu kuću i jedan u dvorište.

Policijski službenici započeli su s gašenjem, a u međuvremenu su pristigli vatrogasci koji su spriječili daljnje širenje vatre. Jedan je policijski službenik zadobio ozljede uslijed gašenja požara te mu je na mjestu događaja pružena liječnička pomoć.

Za to vrijeme, 57-godišnjak se zatvorio u kuću i prijetio samoubojstvom.

Na mjesto događaja upućeni su pregovarački i taktički tim Specijalne jedinice policije Osijek te specijalistički timovi Interventne jedinice policije Vukovar i Specijalne jedinice policije Osijek.

Nakon pregovaranja, 57-godišnjak se mirno predao policijskim službenicima u 15,15 sati, te je nakon toga prevezen u OŽB Vinkovci radi pružanja liječničke pomoći.

Kada se steknu uvjeti, policijski službenici će nastaviti kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom.

 

Stranica