Policajci u Vukovaru 40-godišnjaku zaplijenili drogu te oduzeli novac koji potiče od kaznenog djela

Slika /PU_VS/Droga/droga i niovac VU 17.12.2021.jpg

Vukovarski policajci su u domu osumnjičenog pronašli i oduzeli 675.5 grama marihuane, 1,4 grama amfetaminskog tipa droge „speed“, 75 komada stabljika biljke cannabis sativa te 53 sjemenke biljke cannabis sativa, a oduzet je i velik iznos novca koji potječe od kaznenih djela.

Fotografija PU vukovarsko-srijemska

U petak, 17. prosinca 2021. godine policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
 
Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru obavljene su pretrage stambenih objekata i drugih prostorija u Vukovaru kojima se 40-godišnjak koristi, gdje su policijski službenici pronašli i privremeno oduzeli ukupno 675.50 grama marihuane, 1,4 grama amfetaminskog tipa droge „speed“, 75 komada stabljika biljke cannabis sativa te 53 sjemenke biljke cannabis sativa.
 
Također, pronađeni su i privremeno oduzete dvije digitalne vage za mjerenje droge te novčani iznos za koji se sumnja da potječe od kaznenog djela.
 
Osumnjičenog 40-godišnjaka policijski službenici su predali pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz članka 190. stavaka 1. i 2. Kaznenog zakona RH – Neovlaštena proizvodnja  i promet drogama, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru mu je odredio jednomjesečni zatvor.
 

Stranica