Paket heroina pronađen uz auto-cestu

Slika /PU_VS/Droga/heroin uz auto-cestu/IMG-20190405-WA0001.jpg

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policijski službenici Odjela kriminaliteta droga preliminarnim narco-testom utvrdili kako je sadržaj paketa, bijelo-smeđa praškasta tvar, droga tipa heroin. Težina pronađenog paketa je oko 550 g.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Djelatnici Hrvatskih auto-cesta su 1. travnja, u ranim jutarnjim satima, uz auto-cestu Zagreb-Lipovac, nedaleko od naplatnih kućica Lipovac, u smjeru Zagreba, pronašli su pcv paket zamotan u samoljepljivu traku.

O pronalasku paketa izvijestili su djelatnike Postaje granične policije Bajakovo. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policijski službenici Odjela kriminaliteta droga preliminarnim narco-testom utvrdili kako je sadržaj paketa, bijelo-smeđa praškasta tvar, droga tipa heroin. Težina pronađenog paketa je oko 550 g.

Paket je poslan na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu, a daljnje kriminalističko istraživanje nastavljaju policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU vukovarsko-srijemske.

Stranica