Otkriveni počinitelji teških krađa

Slika /PU_VS/O nama-fotke/Policija 3.jpg

Nizom provedenih kriminalističkih istraživanja policijski službenici policijskih postaja Vukovar i Ilok uspješno su razriješili pet kaznenih djela

Fotografija: Ilustracija

Nizom provedenih kriminalističkih istraživanja policijski službenici uspješno su razriješili pet kaznenih djela:

Točnije, policijski službenici Postaje granične policije Ilok su kriminalističkim istraživanjem utvrdili kako je 46-godišnjak počinio dvije teške krađe na području Šarengrada.

Osumnjičeni je tijekom srpnja te listopada ove godine provalio u dvije obiteljske kuće, iz kojih je otuđio odjevne i tehničke predmete.  

Protiv osumnjičenog su nadležnom državnom odvjetništvu podnesene kaznene prijave, zbog sumnje da je počinio kaznena djela „Teška krađa“.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Vukovar su kriminalističkim istraživanjem utvrdili kako su 19-godišnjak i maloljetnik, na području Vukovara počinili tri teške krađe.

Osumnjičenici su tijekom rujna i listopada ove godine, provalili u prostorije sportskog kluba iz kojeg su otuđili električne kablove, također u jedno plovilo koje je bilo uz Dunav iz kojeg su otuđili opremu za pecanje, dok su pokušali provaliti u jedan trgovački obrt.  

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom odvjetništvu poslano je posebno izvješće.

Stranica