Obavljen očevid prometne nesreće u Vinkovcima

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policijski auto.jpg

Biciklist ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo

Foto: Ilustracija

Oko 06,05 sati 27. lipnja u Vinkovcima, na raskrižju ulica Hrvoja Vukčića Hrvatinića, Ruđera Boškovića i Nikole Tordinca, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, o kojoj smo prethodno izvijestili.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 36-godišnjak upravljao biciklom krećući se kolnikom Ulice Nikole Tordinca. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Hrvoja Vukčića Hrvatinića i Ulicom Ruđera Boškovića, na kojem se prometom upravlja uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima, biciklom je ušao u raskrižje, iako je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo odnosno zabranjen prolaz. Uslijed opisanog, u središnjem dijelu raskrižja na njegovu bočnu stranu, prednjim dijelom udarilo je službeno policijsko vozilo kojim je upravljao policijski službenik PU vukovarsko-srijemske, a koji je u navedeno raskrižje ušao dok je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo.

Uslijed udara biciklist je odbačen na kolnik te je pritom lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć ukazana mu je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

Protiv bicikliste slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga.

Stranica