Nedozvoljena trgovina duhanom

Slika /PU_VS/O nama-fotke/lisice.jpg

Oba osumnjičenika su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Fotografija: ilustracija


Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, 49-godišnjakom i 48-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljena trgovina.

Naime u ranim jutarnjim satima 4. lipnja u ulici Matije Gupca u Štitaru, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su pri redovnoj kontroli provjerili 49-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom bosanskohercegovačkim registarskim oznakama te su u prtljažnom prostoru automobila pronašli pet vreća s ukupno 100 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske.

Tako su i u prijepodnevnim satima 4. lipnja u Babinoj Gredi, u Savskoj ulici, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske redovnom kontrolom u prometu provjerili 48-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom županjskih registarskih oznaka, gdje su u prtljažniku tog automobila pronašli dvije vreće sitno rezanog duhana u količini od 30 kilograma, koji nemaju nadzorne markice Ministarstva financija Republike Hrvatske.
 
Oba osumnjičenika su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.
 

Stranica