Na Bajakovu po potrazi uhićen počinitelj teške krađe

Slika /PU_VS/bajakovo/20221210_094346.jpg

Nad osumnjičenim je provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je potvrđena sumnja da je 2017. godine počinio provalu u obiteljsku kuću u Nuštru

Foto: Ilustracija

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je provela kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom Velike Britanije zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, temeljem prijave o provali u obiteljsku kuću u Nuštru iz koje su otuđeni novac i nakit u svibnju 2017. godine, policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje i utvrdili identitet muškarca koji se dovodi u vezu s počinjenjem tog kaznenog djela. Budući da je bio nedostupan policiji, za osumnjičenim je raspisana potraga.

Slijedom traganja, 25-godišnji državljanin Velike Britanije je uhićen jučer, 6. ožujka, na graničnom prijelazu Bajakovo te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je potvrđena sumnja da je počinio navedenu provalu u obiteljsku kuću i otuđio novac i nakit. Ovom provalničkom krađom je 61-godišnjaku, vlasniku obiteljske kuće, počinio materijalnu štetu u iznosu od više stotina eura.

Osumnjičenik je danas, 7. ožujka, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.
 

Stranica