„Manje oružja, manje tragedija“

Slika /PU_VS/Akcije/Manje oruzja-manje tragedija/plakat 1 momt.jpg

Akcija „Manje oružja, manje tragedija“ još uvijek traje i pozivamo građane, koji još uvijek u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave i predaju policiji

Fotografija: Ilustracija

Od 23. svibnja do 9. lipnja 2023. godine policijski službenici protueksplozijske zaštite Policijske uprave vukovarsko-srijemske postupali su u šest dojava o dragovoljnoj predaji minsko-eksplozivnih sredstava te u sedam dojava o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava.

Policijski službenici su sa 13 lokacija na siguran način izuzeli ukupno dvije mine, tri ručne bombe, osam pušaka, pet spremnika za pušku i 674 komada streljiva raznovrsnih kalibara.

Policijski službenici protueksplozijske zaštite su preuzeli pronađeno i predano oružje, streljivo i eksplozivna sredstva i pohranili u skladište Policijske uprave do uništenja.


Akcija „Manje oružja, manje tragedija“ još uvijek traje i pozivamo građane, koji još uvijek u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave i predaju policiji.





 
 

Stranica