Hvalevrijedna humana akcija interventnih policijskih službenika

  • Slika /PU_VS/Akcije/1608667487239.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Interventni policajci prikupili novac za potrebite

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Povodom predstojećih blagdana policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave vukovarsko-srijemske organizirali su humanitarnu akciju prikupljanja novčanih priloga kako bi pomogli socijalno ugroženim obiteljima s područja Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Požrtvovnost policijskih službenika i briga za nemoćne i potrebite još jednom je došla do izražaja u ovoj akciji koja je provedena tijekom studenog i prosinca, a kojom su policijski službenici od svojih mjesečnih primanja odvojili određeni novčani iznos kako bi u doba darivanja pomogli najpotrebitijima.

Na ovaj način željeli su pokazati da se i skromnom donacijom možemo ujediniti i od srca pomoći onima koji trebaju pomoć, ne samo financijsku, već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o socijalno osjetljivim skupinama.

Prikupljene novčane priloge donirali su vinkovačkoj volonterskoj udruzi „Mladi protiv gladi“ koja opskrbljuje hranom i higijenskim potrepštinama više od 850 socijalno ugroženih obitelji u sklopu projekta Socijalna samoposluga Vinkovci.
 

Stranica