Građani - predložite lokacije za nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu

Slika /PU_VS/Prometne/roadpol -akcija lipanj 2024.jpg

Pozivamo građane da se uključe u provođenje akcije prijedlozima lokacija na kojima bi željeli nadzor sudionika u prometu na kojima će se provodi alkotestiranje i testiranje na droge, a na području cijele Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Fotografija. ilustracija


24-satni nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu

Temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti, u razdoblju od 17. do 23. lipnja 2024. godine sukladno smjernicama ROADPOL-a na području Republike Hrvatske, a tako i  Vukovarsko-srijemske županije, policijski službenici provesti će pojačani nadzor sudionika u prometu pod utjecajem alkohola i droga.
 
Osim navedenog na području PU vukovarsko-srijemske će se 21. lipnja provesti pojačani 24-satni nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.
 
U cilju što bolje suradnje, pozivamo građane da se uključe u provođenje navedene akcije na način da predlože lokacije na kojima bi željeli da se nadziru sudionici u prometu, provodi alkotestiranje i testiranje na droge na područjima svojih policijskih postaja.
 
Također, ovom prilikom pozivamo i medije da se uključe u provođenje navedene akcije na način da istu medijski poprate sa određenih lokacija na kojima će se provoditi nadzor.
 
Pozivamo građane da do 11. lipnja 2024. godine svoje prijedloge o lokacijama nadzora tijekom provođenja akcije dostave na adresu:  vukovarsko-srijemska@policija.hr 

Građani, unaprijed se zahvaljujemo vašim prijedlozima. 

Stranica