Građani, predložite lokacije za akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila!

Slika /PU_VS/O nama-fotke/mjerenje brzine.jpg

Prijedloge lokacija koje smatrate "rizičnima" dostavite na mail Policijske uprave: vukovarsko-srijemska@policija.hr  do 12. travnja 2024. godine  

Fotografija: Ilustracija

Od 2. do 12. travnja 2024. godine Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimat će prijedloge građana za lokacije koje građani smatraju „rizičnima“, na kojima će se provesti nadzor brzine kretanja vozila.

Prijedloge lokacija građani trebaju dostaviti na mail Policijske uprave vukovarsko-srijemske vukovarsko-srijemska@policija.hr.

Akcija će se provesti 19. travnja, od 00,00 do 24 sata, na lokacijama koje će policija odabrati, uz pomoć prijedloga građana, uvažavajući i lokacije koje su se iskustveno pokazale kao mjesta na kojima se učestalo događaju prometne nesreće.

U obzir dolaze lokacije u prometu na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, no, poželjno je da građani u svojim prijedlozima obrazlože razlog zbog kojeg je upravo odabrana lokacija primjerena za odabir tijekom provođenje akcije.

Po zaprimanju prijedloga građana, policija će kroz analizu pristiglih prijedloga odabrati lokacije na kojima će 19. travnja mjeriti brzinu kretanja vozila.

Također, u čitavom tjednu od 15. do 21. travnja, PU vukovarsko-srijemska provodit će pojačani nadzor brzine kretanja vozila.
 

Stranica