Glavni ravnatelj policije Nikola Milina odao počast žrtvama hrvatskih redarstvenika u Domovinskom ratu

  • Slika /PU_VS/O nama-fotke/spomen obilježje.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Paljenjem svijeća glavni ravnatelj policije Nikola Milina odao je počast hrvatskim redarstvenicima koji su položili svoje živote na oltar Domovine

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Danas, 17. studenog, uoči paljenja svijeća izaslanstava u krugu Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar, glavni ravnatelj policije Nikola Milina odao je počast poginulim i nestalim hrvatskim redarstvenicima koji su svojim sudjelovanjem u Domovinskom ratu 1991. godine značajno doprinijeli stvaranju neovisne i slobodne Republike Hrvatske.

U Policijskoj postaji Vukovar, na mjestu gdje se čuvaju uspomene na hrvatske redarstvenike koji su u Vukovaru položili svoje živote, a potom i kod Spomen obilježja za 97 policajaca poginulih i nestalih u Domovinskom ratu u obrani Vukovara, glavni ravnatelj policije Nikola Milina zapalio je svijeće u vječni spomen njihovim žrtvama.

Potaknut osjećajima zahvalnosti i poštovanja prema braniteljima Vukovara, glavni ravnatelj policije Nikola Milina, u pratnji svog zamjenika Željka Prše i pomoćnika – načelnika Uprave policije Ivana Merćepa te načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Fabijana Kapulara, posjetio je potom novootvoreni obnovljeni Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva.
 

Stranica