Evidentirane tri teške krađe u protekla 24 sata

Slika PU_VS/Kradje/provala_drvena_vrata.jpg

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su tri kaznena djela teške krađe i to provala u dvije obiteljske kuće i benzinsku postaju. 

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su tri kaznena djela teške krađe i to: 

  • Dana 26./27. studenoga, od 19 do 7 sati, u Otoku, u Ulici bana Jelačića bb,  nepoznati počinitelj  provalio je u benzinsku crpku iz kojeg je otuđio razne vrste cigareta i novac, čime je oštećenom dioničkom društvu iz Zagreba pričinjena ukupna materijalna šteta nešto veća od dvadeset tisuća kuna. 
  • Jučer, 27. studenoga, od 17.20 do 19 sati, u Vukovaru, u Ulici Ivana Gorana Kovačića bb,  nepoznati počinitelj  provalio je u obiteljsku kuću iz kojeg je otuđio zlatni nakit, čime je oštećenom 63-godišnjem Vukovarcu pričinjena materijalna šteta nešto manja od pet tisuća kuna. 
  • Dana, 27./28. studenoga, od 20 do 00.30 sati, u Negoslavcima, u Vukovarskoj ulici bb,  nepoznati počinitelj  provalio je u obiteljsku kuću iz kojeg je otuđio novac, čime je oštećenom 35-godišnjem Negoslavčaninu pričinjena materijalna šteta nešto manja od trideset tisuća kuna. 

Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja kaznenih djela teške krađe.



Stranica