Evidentirana imovinska kaznena djela

Slika /PU_VS/O nama-fotke/Policija3.jpg

U protekla 24 sata evidentirane su dvije teške krađe provaljivanjem u nenastanjene obiteljske kuće te krađa s neograđenog zemljišnog posjeda

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata evidentirane su dvije teške krađe provaljivanjem u nenastanjene obiteljske kuće u Rajevom Selu i Šarengradu te krađa s neograđenog zemljišnog posjeda u Vukovaru.

U razdoblju od 15. do 22. veljače provaljeno je u obiteljsku kuću u Gunjanskoj ulici u Rajevom selu, vlasništvo 63-godišnjakinje iz Rijeke, iz koje nije ništa otuđeno.

Vlasnik obiteljske kuće u Vukovarskoj ulici u Šarengradu, 60-godišnjak iz Vukovara, prijavio je kako su u razdoblju od studenog 2020. godine do 22. veljače 2021. godine iz pomoćne prostorije i garaže otuđeni dijelovi plastičnog čamca i vanbrodski motor te veća količina raznog alata. Materijalna šteta procijenjena je na iznos od više tisuća kuna.

Sa zemljišnog posjeda u ulici Nad prugom u Vukovaru otuđeno je nekoliko desetaka košnica s pčelama, čime je 55-godišnjoj vlasnici iz Zagreba pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policija provodi kriminalisitčka istraživanja te će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti odgovarajuće kaznene prijave.
 

Stranica