Dan otvorenih vrata Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Slika /PU_VS/Akcije/dani otvorenih vrata/DOV2022 naslovna.png

Pozivamo sve mlade koje zanima policijski poziv te sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže u ponedjeljak, 27. lipnja od 10 do 12 sati na Trgu bana Josipa Šokčevića (pješačka zona) u Vinkovcima




Pozivamo sve mlade koje zanima policijski poziv, posebno one koji su mlađi od 28 godina i srednjoškolce koji završavaju drugi razred, i žele se prijaviti na natječaj Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka odnosno upisati 3. razred Policijske škole „Josip Jović“ da dođu u ponedjeljak, 27. lipnja 2022. godine od 10 do 12 sati na Trg bana Josipa Šokčevića (pješačka zona) u Vinkovcima.

Uz informiranje o uvjetima natječaja i upoznavanje s radom i opremom policije, na policijskom poligonu moći ćete testirati svoju razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti koje su potrebne za upis u Policijsku školu.

Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata Policijske uprave vukovarsko-srijemske!

Dođite i saznajte kako postati policajac, družite se s nama, učite, istražujte i uvjerite se da plavo za nas nije boja – nego način života!
 

Stranica