Bizarne krađe u Vinkovcima i Vukovaru

Slika /PU_VS/Kradje/provalnik.jpg
Fotografija: ilustracija


U razdoblju od 8. do 9. siječnja 2021. godine u Vinkovcima, Lapovačka ulica, na štetu 61. godišnjakinje iz Otoka otuđen je dio ispušnog sustava s osobnog automobila Opel Corsa vinkovačkih registarskih oznaka.
Počinitelj je na parkiralištu podesnim alatom odvojio dio ispušnog sustava automobila čime je nastalo mehaničko oštećenje te je policija zbog sumnje u kazneno djelo Teška krađa podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.
 
U Vukovaru, ulica Izidora Kršnjavoga policija je 11. siječnja 2021. godine provela očevid zbog utvrđene sumnje da je provaljeno u obiteljsku kuću na toj adresi.
Policija je utvrdila da je provaljeno u vremenu od 9. do 11. siječnja te da je nestalo suhomesnatih proizvoda i povrća pripremljenih za zimnicu, nekoliko litara raznog alkoholnog pića, nekoliko produžnih kabala te pribor i oprema za ribolov.
Policija je provela očevid, poduzimaju se mjere traganja za počiniteljima te otuđenim predmetima, a podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa.
 

Stranica