Besplatno evidentiranje bicikala u Babinoj Gredi i Cerni

  • Slika /PU_VS/Akcije/Biciklisti u prometu/cerna 6.7.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U „manifestaciji“ evidentiranja bicikala posjetiteljima smo podijelili silikon led svjetla i letke sa savjetima o zaštiti bicikla

Galerija PU vukovarsko-srijemske:


Posjetitelji Babine Grede i Cerne su prošlih dana iskoristili povoljno vrijeme i ljubitelji dvokotačnih limenih ljubimaca dodatno su ih osigurali od krađe putem postupka besplatnog evidentiranja bicikala. Županjski policajci su u Babinoj Gredi 5. srpnja evidentirali 51, a sutradan 6. srpnja u Cerni evidentirali 48 bicikala.

Podaci o vlasniku bicikla, tipu bicikla, njegovim značajnim karakteristikama; fotografija bicikla, oštećenja, broj okvira i dimenzija guma nose se u posebnu bazu podataka, koja se od 2014. godine, od kada se provodi projekt besplatne registracije bicikala, pokazala iznimno korisnom jer se u slučaju krađe registriranog bicikla otuđeni bicikl znatno lakše pronađe.

Djelatnici Postaje granične policije Županja su tako prošlih dana proveli  koristan projekat s Vijećima za prevenciju kriminaliteta Općina Babine Grede i Cerne, kojom prigodom su vijeća osigurali 75 kompleta "silikon led svjetala za bicikle", koje smo podijelili znatiželjnicima, a svi posjetitelji na obje destinacije, u  Babinoj Gredi i Cerni, su dobili letak „ Kako zaštiti bicikl od krađe „.
 
Napominjemo, kako se besplatna registracija bicikla može obaviti i u Postaji granične policije Županja.

Prethodno je potrebno dogovoriti termin registracije što građani mogu učiniti osobnim dolaskom ili pozivom na broj telefona 032/343 511.
 

Stranica