Alkohol u prometu

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija_hauba.jpg
Foto: ilustracija

            Policijski službenici su 3. lipnja u 23 sata na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Petri Skela u Vukovaru zatekli 30-godišnjaka iz Opatovca kako prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu (2,12 g/kg) upravlja osobnim automobilom „Mercedes“ vukovarskih registracijskih oznaka.

            Obzirom da su okolnosti ukazivale da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 30-godišnjak je uz naredbu smješten u posebnu prostoriju Policijske postaje Vukovar do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

            Jučer, 4. lipnja, doveden je u Općinski sud u Vukovaru gdje mu je nakon provedenog prekršajnog postupka određeno 15 dana zadržavanja te je sproveden u Zatvor Osijek.


           Policijski  službenici su 5. lipnja u 00,50 sati na parkirališnom prostoru benzinske postaje u Ulici Priljevo u Vukovaru zatekli 29-godišnjaka iz Tovarnika kako prije stjecanje prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu (1,24 g/kg) upravlja osobnim automobilom „Opel Vectra“ bez registarskih oznaka.

            Kako je postojala opasnost da će 29-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja, priveden je u Policijsku postaju Vukovar te uz naredbu smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

            Zbog počinjenih prekršaja protiv 29-godišnjaka slijede obvezni prekršajni nalog i optužni prijedlog.

 

Stranica