Dijete smrtno stradalo u prometnoj nesreći

Slika PU_VS/policija05.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je šest prometnih nesreća, od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom u Nijemcima (jedna osoba smrtno stradala), jedna prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom u Vinkovcima (jedna osoba lakše ozlijeđena) i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, te u Vukovaru, Jarmini i Oroliku.

Foto: Ilustracija
 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je šest prometnih nesreća, od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom u Nijemcima (jedna osoba smrtno stradala), jedna prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom u Vinkovcima (jedna osoba lakše ozlijeđena) i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, te u Vukovaru, Jarmini i Oroliku. Od prometnih nesreća izdvajamo:

- 3. svibnja 2010. godine oko 16.50 sati u Nijemcima, Ljudevita Gaja 29. dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Dijete A.P. (2003.) iz Nijemaca, neoprezno je pretrčavao kolnik ulice Ljudevita Gaja s lijeva na desnu stranu, u trenutku kada se rečenom ulicom u smjeru Donjeg Novog Sela, upravljajući osobnim automobilom marke "VW Passat" vinkovačkih registarskih oznaka, nepropisnom brzinom kretao I.Š. (1982.) iz Komletinaca. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila u dijete, koje je uslijed zadobivenih ozljeda preminulo na putu do OB Vinkovci. Protiv vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U istom razdoblju, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva u Vukovaru i jedan u Vinkovcima, te jedan slučaj nasilničkog ponašanja u obitelji u Bapskoj. Protiv tri osobe podneseni su optužni prijedlozi za pokretanje prekršajnih postupaka nadležnim prekršajnim sudovima, sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je protiv jedne osobe podnesen optužni prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu, sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.



Stranica