Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

U razdoblju od 18. do 20. travnja 2010. godine u Starim Mikanovcima, u predjelu Utvaj, nepoznati počinitelji je provalio u vikenddicu, vlasništvo B.J. (1970.) iz Starih Mikanovaca, kojom prilikom je otuđio kosilicu za travu, sjekiru, ražanj i razno piće.

Foto: Ilustracija 

Od evidentiranih kaznenih djela u protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- u razdoblju od 18. do 20. travnja 2010. godine u Starim Mikanovcima, u predjelu Utvaj, nepoznati počinitelji je provalio u vikenddicu, vlasništvo B.J. (1970.) iz Starih Mikanovaca, kojom prilikom je otuđio kosilicu za travu, sjekiru, ražanj i razno piće.

- u noći 20/21. travnja 2010. godine u Gradištu, kralja Tomislava 90. nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu "Boso", kojom prilikom je otuđio manju količinu novca, te veću količinu bonova za mobitel i cigareta.

- u noći 20/21. travnja 2010. godine u Ivankovu, Trg bana Jelačića. nepoznati počinitelj je provalio u kiosk "Tisak", kojom prilikom je otuđio veću količinu cigareta, alkoholnih pića, mobilnih telefona i slatkiša.

- jučer, u vremenu od 13 do 14 sati, u Mirkovcima, Vuka Stefanovića Karadžića 79. nepoznati počinitelji je iz pomoćnih prostorija obiteljske kuće vlasništvo M.G. (1942.) otuđio motornu pilu i jedan kotač od bicikla.

- jučer, oko 11.30 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Županja, pri ulazu u RH, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske, kontrolirali su osobni automobil marke "Mercedes", njemačkih registarskih oznaka. Pregledom vozila kod putnice u istom, 57-godišnje državljanke Bosne i Hercegovine, pronađeno je skriveno ukupno 70 kutija cigareta. Nakon provedenog carinskog prekršajnog postupka, ista je uhićena, te je nad njom provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo "Izbjegavanje carinskog nadzora", zbog kojeg protiv iste slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica