Završena kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/uhicenik04.jpg

Nad 59-godišnjakom s područja Babine Grede, kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je 18. travnja 2010. godine počinio kazneno djelo "Ubojstvo u pokušaju" na štetu 25-godišnjaka također s područja Babine Grede. Počinitelj je tijekom jučerašnjeg poslijepodneva uz kaznenu prijavu priveden u Županijski sud u Vukovaru.

Foto: Ilustracija

Završena kriminalistička istraživanja:
 

- nad 59-godišnjakom s područja Babine Grede, kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je 18. travnja 2010. godine počinio kazneno djelo "Ubojstvo u pokušaju" na štetu 25-godišnjaka također s područja Babine Grede. Počinitelj je tijekom jučerašnjeg poslijepodneva uz kaznenu prijavu priveden u Županijski sud u Vukovaru.

- nad 26-godišnjakom s područja Vinkovaca kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je 12. travnja 2010. godine počinio dva kaznena djela "Prijevara" na štetu A.Š. (1926.) i A.T. (1931.), obadvije iz Banovaca, na način da je oštećene doveo u zabludu kako potpisivanjem zahtjeva za zasnivanje pretplatničkog odnosa sa VIP-om potpisuju ugovor o besplatnoj dostavi ogrjevnog drveta starijim i nemoćnim osobama. Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 4.400,00 kuna. Protiv počinitelja su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica