Krađa dijelova za automobile, zapljena cigareta

Slika PU_VS/policija01.jpg

U noći 17/18. travnja 2010. godine u Oroliku, dr. Franje Tuđmana 90. nepoznati počinitelji je iz neosiguranog dvorišta vlasništvo M.Š. (1968.) iz Orolika otuđio razne rabljene dijelove za motore automobila. Poduzimaju se operativne mjere i radnje s ciljem pronalaska i procesuiranja počinitelja.

Foto: Ilustracija 

Od evidentiranih kaznenih djela u protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- u noći 17/18. travnja 2010. godine u Oroliku, dr. Franje Tuđmana 90. nepoznati počinitelji je iz neosiguranog dvorišta vlasništvo M.Š. (1968.) iz Orolika otuđio razne rabljene dijelove za motore automobila. Poduzimaju se operativne mjere i radnje s ciljem pronalaska i procesuiranja počinitelja.

- jučer, oko 20.30 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulazu u RH, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske, kontrolirali su kombi vozilo marke "Renault Master", njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji njemački državljanin. Pregledom rečenih vozila pronađeno je skriveno ukupno 250 kutija cigareta. Nakon provedenog carinskog prekršajnog postupka, isti je uhićen, te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "Izbjegavanje carinskog nadzora", zbog kojeg protiv istog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica