Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/uhicenik04.jpg

Nad troje uposlenika srednje škole s područja Vukovara, kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su počinili kaznena djela "Zlouporaba položaja i ovlasti", "Krivotvorenje službene isprave" i "Zlouporaba položaja i ovlasti-poticanje".

Foto: Ilustracija


Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske završili su kriminalistička istraživanja kako slijedi:

- nad troje uposlenika srednje škole s područja Vukovara, kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su počinili kaznena djela "Zlouporaba položaja i ovlasti", "Krivotvorenje službene isprave" i "Zlouporaba položaja i ovlasti-poticanje" na način da su 15. srpnja 2009. godine krivotvorili potrebnu dokumentaciju za polaganje stručnog ispita učitelja i stručnih suradnika. Protiv istih su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

- nad 42-godišnjakom s područja Varaždina, kojom prilikom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je počinio kazneno djelo "Krivotvorenje isprava" na način da je 23. listopada 2009. godine na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Ilok upravljajući teretnim automobilom varaždinskih registarskih oznaka, predočio "CEMT" dozvolu za koju je vještačenjem utvrđeno da je krivotvorena. Protiv istog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica